Aktuality

Jak správně ošetřit venkovní markýzu po zimě?

Ošetření venkovní markýzy po zimě je důležité pro zachování jejího stavu a prodloužení její životnosti.

18.03.2024 celý článek

Markýzy na míru: Prozkoumejte různé typy střešních markýz na terasu i balkón.

Markýzy na míru jsou skvělým řešením pro vaši terasu nebo balkón. Zde je několik typů střešních markýz, které můžete zvážit:

15.02.2024 celý článek

Výhody otevřených markýz

Otevřené markýzy jsou typem venkovní markýzy, která se skládá z ramen, které jsou připevněny k stěně nebo stropu a navíjecí hřídele, na které je navinuta látka. Ramena se při sklopení otáčí kolem hřídele, čímž se látka rozprostře.

23.01.2024 celý článek

Ošetření markýzy na zimu

Abyste zajistili, že vám markýza vydrží co nejdéle, je důležité ji na zimu řádně připravit.

08.12.2023 celý článek

Předokenní roleta CLASSIC a její výhody

Předokenní roleta CLASSIC je nejběžnějším typem venkovní rolety. Je vhodná pro dodatečnou montáž na stávající budovy, případně, po dokončení vnějších omítek, do novostaveb. Lze ji montovat na rám okna, nebo do zapraveného ostění. Je vhodná pro všechny typy obytných a občanských staveb, administrativní budovy.

21.11.2023 celý článek

Rolovací mříže slouží především k ochraně majetku.

Rolovací mříže slouží především k ochraně majetku. Jedná se nejen o spolehlivý bezpečnostní prvek, ale také mohou vypadat velmi esteticky. Záleží pouze na vás, jaký typ rolovací mříže si zvolíte.

02.10.2023 celý článek

Vertikální žaluzie - ideální pro zastínění velkých ploch

Pro zastínění velkých skleněných ploch, francouzských oken či pro vytvoření předělu místnosti jsou vhodnou volbou vertikální žaluzie, které jsou tvořeny svislými pruhy látky. Šířka lamel se volí dle velikosti zastíněné plochy. Platí tedy, že čím větší okno, tím širší lamela.

01.08.2023 celý článek

Zajistíme montáž interiérových žaluzií pro váš dům

Chcete ochránit Vaše soukromí a také mít moderní doplněk ve Vašem bytě nebo domě? Neváhejte se obrátit touto cestou na naši společnost, která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.

20.06.2023 celý článek

Oblíbené hliníkové žaluzie Z-90 Noval

Pokud hledáte venkovní žaluzie, na které se budete moci spolehnout, vsaďte na hliníkové žaluzie Z-90 Noval, které jsou nejoblíbenějším typem venkovních žaluzií.

19.06.2023 celý článek

Venkovní žaluzie pro francouzská okna

Venkovní žaluzie eliminují nepříjemné přehřívání místností a během zimy zase minimalizují tepelné úniky skrz okenní tabule. Velmi často se venkovní žaluzie používají zejména v případě francouzských oken a velkých skleněných ploch, kdy jsou velmi účelné a navíc skvěle vypadají.

02.06.2023 celý článek

Hliníkové žaluzie jsou moderní a něco vydrží

Pořiďte si hliníkové žaluzie, které mají celou řadu výhod a jsou perfektní volbou pro vaše okna. Tyto hliníkové žaluzie vypadají moderně, dobře dovírají a mají menší nábal. Perfektně se ovládají a spolehlivě stíní okno.

10.05.2023 celý článek

Venkovní žaluzie jsou estetické a praktické

Pořiďte pro svá okna o externí prvek, který je nejen estetický, ale také praktický. Pořiďte si venkovní žaluzie, které se řadí k nejvyhledávanějšímu typu žaluzií. Jaké venkovní žaluzie zvolit?

13.02.2023 celý článek

Textilní rolety - dekorační i praktický prvek vaší domácnosti

Textilní rolety vypadají velmi moderně a spolehlivě stíní okna. Oproti klasickým žaluziím jsou výhodné v tom, že mohou být opatřeny různými zajímavými vzory. Textilní rolety jsou vhodné nejen do domácností, ale také jsou ideální do kanceláří, úřadů, škol apod.

04.01.2023 celý článek

Venkovní žaluzie jako tepelný izolant

Věděli jste, že venkovní žaluzie dokážou zajistit nejen ochranu před ostrým sluncem a zvědavými pohledy sousedů, ale mají i mnoho dalších funkcí, které jsou velmi praktické. Každodenním používáním venkovních žaluzií totiž zjistíte, že se vám tato investice velice rychle vrací zpět.

16.11.2022 celý článek

Horizontální žaluzie jsou stále v módě

Horizontální žaluzie se stále řadí k nejrozšířenějšímu způsobu ochrany proti slunci v interiéru. Horizontální žaluzie nás ochraňují nejen proti slunečním paprskům, ale regulují i světlo v interiéru. Využití horizontálních žaluzií je mnohostranné.

29.09.2022 celý článek

Plastové zimní zahrady a jejich výhody

Z jakého materiálu zvolit konstrukci zimní zahrady? Plast je v současnosti jeden z nejrozšířenějších materiálů. Zimní zahrady z plastu mají obvodovou stěnu, kterou tvoří navzájem spojené plastové rámy, stejné jako u plastových oken.

13.07.2022 celý článek

Účinná ochrana před přehřátím interiéru

Venkovní žaluzie dokážou zastavit sluneční paprsky ještě předtím, než se okenní tabule stihnout zahřát. To znamená, že ovlivňují vnitřní tepelné klima mnohem účinněji než stínící technika umístěná v interiéru. Ušetříte tak za klimatizaci a v létě se budete uvnitř domu cítit opravdu příjemně.

02.05.2022 celý článek

Přivítejte jarní paprsky s venkovními žaluziemi

Slunečné jarní dny jsou za dveřmi a je dobré se na ně připravit. Někdy totiž může být jarní slunce ostré až příliš a to vás můře blokovat třeba při práci na počítači. Pořiďte si venkovní žaluzie a uvidíte, že pro vás již ostré sluneční paprsky nebudou představovat žádný problém!

03.03.2022 celý článek

Žaluzie do moderního interiéru

Chtěli byste žaluziemi nahradit klasický závěs? V tom případě vás možná zaujmou vertikální žaluzie od firmy HZB s.r.o. Naše firma Vám poskytne kvalitní služby, dále pak odborný servis včetně montáže a to za přijatelné ceny.

07.02.2022 celý článek

Jsou výhodnější vnitřní nebo venkovní žaluzie?

Chcete si pořídit stínění oken, ale nevíte zda dát přednost venkovním nebo vnitřním žaluziím? Oba dva typy žaluzií mají své výhody. Vnitřní žaluzie dodají vašemu interiéru styl a stanou se jeho neoddělitelnou součástí.

20.12.2021 celý článek

Skládaná látková žaluzie a její přednosti

Chtěli byste si do vašeho interiéru pořídit látkové žaluzie a tím ho celkově zútulnit? Představujeme vám skládané látkové žaluzie Plisé, které se na rozdíl od jiných druhů látkového stínění dají na oknech stahovat v obou směrech.

04.11.2021 celý článek

Venkovní žaluzie na míru vašim oknům

Pořiďte si venkovní žaluzie a uvidíte, že pro vás již ostré sluneční paprsky nebudou představovat žádný problém! Venkovní žaluzie jsou v poslední době stále více oblíbenější. Vašemu domu totiž dodají zvenku moderní vzhled a zároveň dokážou perfektně odstínit sluneční paprsky.

01.10.2021 celý článek

Proč si pořídit hliníkové žaluzie?

Venkovní hliníkové žaluzie Z-90 Noval mají celou řadu výhod a jsou perfektní volbou pro vaše okna. Tyto hliníkové žaluzie vypadají moderně, dobře dovírají a mají menší nábal. Perfektně se ovládají a spolehlivě stíní okno.

06.09.2021 celý článek

Vertikální žaluzie - pohodlná regulace světla

Pokud přemýšlíte o tom, že by jste si pořídili do domu vertikální žaluzie, můžete si být jisti, že nebudete litovat. Navíc vám poskytneme velmi kvalitní služby, odborný servis včetně montáže za přijatelné ceny.

30.07.2021 celý článek